Kies het CloudCad pakket dat bij u past

Voorkom onnodige investeringen en kies de CloudCad module welke het beste past bij uw werkzaamheden. Indien u cloudcad op meer dan 1 pc tegelijk wenst te gebruiken dan kunt u het aantal gewenste licenties altijd uitbreiden. U kunt kiezen tussen een koopversie of in een abonnementsvorm welke per maand opzegbaar is. Speciaal voor studenten en onderwijs instellingen hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen.

Bedragen zijn exclusief 21% BTW.

icon

Bedrijven

Profiteer van een netwerk licentie voor gelijktijdig gebruik op meerdere pc's. (vanaf 5 licenties) Heeft u meerdere werkplekken binnen uw organisatie waarop u tegelijk wenst te werken kies dan voor een netwerk licentie.

Vanaf
€ 1595.00
eenmalig
icon

Individuele gebruikers

Voor individuele gebruikers die de software maar op een computer tegelijk wenst te gebruiken.

Vanaf
€ 59.95
per maand
icon

Studenten en onderwijs instellingen

Studenten kunnen voor een zeer laag maand bedrag cloudcad volledig gebruiken en deze service is per maand opzegbaar.(indien in bezit Rhino3D). Ook voor onderwijs instellingen hebben wij zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Voor meer informatie kunt u mailen naar cloudcad@plhw.nl

Vanaf
€ 39.95
per maand
icon

Gratis proefversie

Probeer CloudCad 30 dagen gratis op proef! Wilt u graag eerst de software verkennen dan is de testversie een ideale oplossing voor u. Profiteer nu van de gratis testversie en probeer de software geheel vrijblijvend uit. Bekijk de functionaliteiten middels de online instructie videos. Installeer eerst de gratis 30 dagen trial van Rhino 3D via deze link.

icon

Rhino Pakketten

Nog niet in het bezit van Rhino 3D? Cloubdcad levert in combinatie met onze eigen software ook het volledige assortiment aan Rhino 3D pakketten.