Benut alle mogelijkheden van CloudCad

Ieder software pakket is zo functioneel als zijn gebruikers. Door onze jarenlange ervaring in het gebruik en de ontwikkeling van software weten wij dat veel softwarepakketten niet volledig worden benut door de gebruikers. Zodoende wordt vaak niet het maximale uit de software gehaald en laat u kostbare tijd liggen. Speciaal voor onze gebruikers hebben wij 4 opleidingsmodules ontwikkeld die u door het gehele pakket leiden en u wegwijs maken in alle mogelijkheden.

icon

Cursus CloudCad

Speciaal voor users die met de full version van cloudcad werken hebben wij een meerdaagse module ontwikkeld die alle facetten van de software doorloopt. Op een eenvoudige stap voor stap werkwijze behandelen wij klassikaal alle stappen tot het maken van een eindproduct.

  • Lavigne
  • Orthopedie prefab
  • 3D scan
  • Supplementen)

Cursus Lavigne

In de cursus Lavige leert u hoe u een podologische (therapeutische) steunzool kan maken op een grondzoolpatroon door het plaatsen van losse elementen. Indien u ook gebruiker bent van ons ordersysteem zal dit proces veelal automatisch doorlopen worden. Echter is een volledige handmatige werkwijze ook iets wat tot de mogelijkheden behoort. In deze cursus zal ook een korte inleiding gemaakt worden naar het maken van steunzolen via een orthopedie prefabzool.

Cursus 3D scan

In deze cursus leert u hoe u via een 3D scan van de voet kunt toewerken naar een 1 op 1 volcontact zool. U leert hoe u elementen kunt plaatsen op de scan en hoe u het model kunt aanpassen in het gewenste grondzool patroon.

(Deze module is nog in ontwikkeling)

Cursus supplementen.

In deze module leert u op een zeer eenvoudige en snelle wijze een supplement te modelleren voor in een orthopedische schoen. U kunt het type afwikkeling invoeren de positie en de hoek aanpassen waarna het systeem volledig automatisch een supplement modelleert.